HİPNOTERAPİDE YENİ KAPILAR / FİZYOLOJİK AÇILIMLAR -

Bu eğitimden amaç; insan fizyolojisinden derin hipnoza, travmatik duyguları aşmaya açılan kapıları kursiyerlerle paylaşmaktır. Eğitimin teorik ve pratik alt yapısı Başkak Hocanın son 5 yıldır sürdürdüğü arayışların bir sonucudur.

Hipnoterapiyi öğretme ve uygulama yöntemlerinde kendine özgü yaklaşımlarını binlerce kursiyeriyle yıllardır paylaşan Mehmet Başkak’ın; özellikle hipnoterapi eğitimi almış olanlara yönelik dizayn ettiği bu yeni eğitim, standart hipnoterapi eğitimlerinde olmayan özgün bir yaklaşımla müfredatlandırılmıştır.

Standart hipnoz eğitimlerinde fizyoloji, nöroloji genellikle ihmal edilir; çünkü alışılagelmiş yöntemler/teknikler, telkinle zihnin gevşemesi esası üzerinden yürür, bedenin gevşemesi telkinleri de bilindiği üzere zihnin gevşemesine yöneliktir.

Katılımcıların bu eğitimde öncelikle kendi nörolojik süreçlerini tanımaları, transa bir başka açıdan yaklaşmayı öğrenmeleri esastır ve  amaç; insan fizyolojisinden derin hipnoza, travmatik duyguları aşmaya açılan  kapıları kursiyerlerle paylaşmaktır. Bu açıdan bu yeni yaklaşıma “Nörohipnoterapi” demek belki doğru olacaktır.

 

SÜRE: 60 akademik saatte tamamlanacaktır.(üç haftasonu)

TARİH: 1. Basamak, 27-28 Ekim 2018; diğer basamaklar kursiyerlerle paylaşılacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ: Hipnoz ya da Hipnoterapi eğitimi almış olanlara önerilir.

EĞİTİM YERİ: Nişantaşı/İstanbul'daki salonumuzda gerçekleşecektir.

İLETİŞİM VE KAYIT: WhatsApp / Cep Tel: 0 (542) 898 96 02  Ofis Tel: 0 (212) 296 52 99

Kesin kayıt için 500TL kapora aşağıdaki hesaba yatırılıp, tarafımıza bildirilmesi yeterlidir.  Her bir basamak (bir haftasonu)1400TL+%8kdv olarak ücretlendirilir, eğitim tarihinde kredi kartıyla tek çekim ya da nakit olarak ödenir.

3 basamak(60 akademik saat) için toplam ücret 4200TL+%8 kdv'dir. Peşin nakit ödemelerde %5 iskonto uygulanır.

Eğitime katılmayacağını beyan edenler, kaporadan ve eğitimden vazgeçmiş kabul edilir, ücret iadesi yapılmaz;  Trans Eğitim ve Danışmanlık, eğitim tarihi, ücreti gibi eğitim koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

 

Kapora için Hesap Bilgileri:

Garanti Bankası, Valikonağı Şb.
Mehmet Başkak
IBAN: TR67 0006 2000 1830 0006 6116 72

 

ÖNEMLİ NOT:  Bu eğitim "insan sağlığına yönelik"  bir amaç ve içeriğe sahip değildir; sadece kişisel gelişim ve davranış değiştirme eğitimlerine yönelik trans tekniklerini öğretmeyi amaçlar

Ad & Soyad
E-Posta
Yorum