SELF TRANS EĞİTİMİ VE ZİHNİ HEDEFLERE ODAKLANMAK -

21 NİSAN 2024

SIRADIŞI, EĞLENCELİ, ÖĞRETİCİ VE ETKİLİ BİR PAZAR GÜNÜ 

Hem terapi, hem eğitim, hem keyifli bilinçaltı uygulamalar
ve hem de sizi güçlü kılacak etkili bir kendi kendine trans sistemini öğrenme fırsatı..

Klinik Psikolog Dr. Mehmet Başkak ile Eğitim Fırsatı...Bir günde tamamlanan bu eğitimde katılımcılara transın doğası, bilinçaltına etki etmenin temel ilkeleri, self transın özellikleri, telkin ve kendi kendini transa alarak bilinçaltı düzeyde, hedeflere  nasıl kilitleneceği, sorunlarını nasıl aşabilecekleri yolunda katılımcılara pratik bilgiler verilecek, self-trans teknikleri öğretilecektir.

Self-trans bilgisi grup transıyla da katılımcıların bilinçaltına yüklenecektir, bu sebeple bu  eğitimi "Trans altında Self-trans öğrenme" özelliğine sahiptir.


Bu eğitime katılan herkes self-trans  hakkında kesin bilgiler ve beceriler kazanmış olabilecek, kendi kendini transa alarak sıkıntılarını kendi kendilerine aşabileceklerini fark etmiş olacaklardır; uygulama yaptıkça yerleşecek bir sistemi öğrenmiş olacaklardır.

KİMLER KATILABİLİR: Yasal olarak reşit olan ve kendini geliştirmek isteyen herkes...
EĞİTİM ÜCRETİ: 3500 TL+ %10KDV'dir. 
KONTEJAN: Kontejanımız sınırlı olduğundan erken kayıt fırsatını iletişime geçerek garantileyiniz. Kontejan dolduğu takdirde, katılımcılar bekleme listesine kaydedilecek ve bir sonraki eğitimde öncelik tanınacaktır.
EĞİTİM TARİHi VE YERİ:  21 Nisan 2024,  Pazar günü; 10:00 - 17:30 saatleri arasında  Nişantaşındaki adresmizde gerçekleşecektir. 

Kayıt Bilgisi: İletişim için Ofis Tel: 0 (212) 296 52 99 (pbx) WhatsApp / Cep Tel: 0 (542) 898 96 02 nolu telefonlardan bizi arayabilirsiniz. ya da iletişim kutusuna mesaj bırakabilirsiniz.Kesin kaydınızı garantilmek eğirim bedelinin hesap numaramıza yatırılması gerekmektedir, 25 OCAKt 2024 itibariyle eğitime katılmayacağını beyan edenler, eğitimden vazgeçmiş kabul edilir ve ücret iadesi yapılmaz, fakat sonraki bir eğitimde haklarını kullanabilirler. Trans Eğitim ve Danışmanlık, eğitim tarihi, yeri, ücreti gibi eğitim koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kapora için Hesap Bilgileri:

Garanti Bankası, Valikonağı Şb.
Mehmet Başkak
IBAN: TR67 0006 2000 1830 0006 6116 72

ÖNEMLİ NOT:  Bu eğitim "insan sağlığına yönelik"  bir amaç ve içeriğe sahip değildir; sadece kişisel gelişim ve davranış değiştirme eğitimlerine yönelik trans tekniklerini öğretmeyi amaçlar. Bu  eğitimin bir bölümünde grup transı söz konusu olup, katılımcıların" bireysel olarak transa alnıma beklentilerine" cevap vermek, eğitimin kapsamı ve konusu dışında kalmaktadır.

Ad & Soyad
E-Posta
Yorum
  Name demirci   2020-06-23 12:42:19
Bir sonraki bilinç altı temizleme ve self hipnoz egitimi ne zaman?