5 Paths İleri Regresyon Eğitimi -

Hafızanın derin dehlizlerinde geçmişe doğru ilerlerken değişimi etkin bir şekilde gerçekleştirmenin güçlü yolları... Nerdeyse mükemmel bir analitik yaklaşım bütünü olan 5 Paths Sistemi,  bir terapisiti her zaman daha güçlü kılar ve değişim sağlamanız, her zamankinden çok daha fazla mümkündür.


Kimler Katılabilir
Hipnotik Regresyon ile ilgili ön bilgiye sahip olan ve bunu sertifikalarıyla  birlikte belgeleyen herkes katılabilir.

Sertifikasyon
Eğitimi tamamlayanlara hipnoterapinin ilgili eğitimini aldıklarına dair katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim Ücreti
1000 TL+ %8KDV (Mehmet Başkak'ın öğrencilerine %10 indirim uygulanmaktadır.)

Eğitim Yeri ve Kontejan
Eğitim, Şişli'de kendi salonumuzda gerçekleşecektir. Kontejan  sınırlıdır, lütfen 200 TL kaporayı hesaba yaptırarak, lütfen kesin kaydınızı garantileyiniz.

Eğitim Tarihleri
11-12 Nisan 2015 (9:30 / 17:00)

Kayıt Bilgisi
İletişim için 0 (212) 296 52 99 nolu telefondan Gülşen Hanım'ı arayabilirsiniz..Eğitim kontejanına kaydınızı garantilmek için kaporanın hesap numaramıza yatırılması gerekmektedir, geriye kalanı miktar eğitim sabahında nakit yahut kredi kartıyla peşin ödenmelidir. Eğitim tarihinde hazır bulunmayan katılımcılar kaporadan ve eğitimden vazgeçmiş kabul edilir ve ücret iadesi yapılmaz. Trans Eğtim ve Danışmanlık eğitim yeri, tarihi gibi eğitim koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

ÖNEMLİ NOT:  Bu eğitim "insan sağlığına yönelik"  bir amaç ve içeriğe sahip değildir; sadece kişisel gelişim ve davranış değiştirme eğitimlerine yönelik trans tekniklerini öğretmeyi amaçlar

Ad & Soyad
E-Posta
Yorum