İknanın Psikolojisi -

İKNANIN PSİKOLOJİSİ - KİŞİLERİ ETKİLEME VE YÖNLENDİRME SANATI
Bu eğitim özel bir içerikle dizayn edilmiş olup bilinçaltı psikolojisinin sosyal  psikolojideki izdüşümleri doğrultusunda gerçekleşir.. Katılımcılara sıradışı nitelikler kazandırmak temel amaçtır.İletişim kurulan her ortamda konuşmaları tesirli kılmanın, iletişim ortamını yönetmenin ve muhatabın üzerinde yüksek etki bırakakmanın yöntemleri ele alınarak,; satış ve pazarlamanın manipülatif sistemleri üzerinde durulacaktır..Eğitimi tamamlayanlara, bu eğitimi aldıklarını belgeleyen sertifika verilecektir.

Eğitmen: Eğitim, Bilinçaltı değişim stratejileri alanında uluslar arası bir yetkinliğe sahip olan Mehmet Başkak tarafından verilecektir.
Katılmcı Profili: Genel katılıma açık bir eğitim olup İkna temel şifrelerini öğrenmek ve kendini geliştirmek  isteyen herkes katılabilir.
Tarih: 22 Şubat 14 ; Saat : 9:30-17:00; Eğtim tek günde tamamlanacaktır.

Not: Trans Eğitim eğitim koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kayıt ve ücret: Ücret 1000 TL+ %8 Kdvdir. (Mehmet Başkak'ın öğrencilerine %10 indirim uygulanır.) Lütfen 212 296 52 99 u arayarak kesin kayıt yaptırınız.  

Ad & Soyad
E-Posta
Yorum