EFT ile Sorunlardan Kurtulma Eğitimi -

EFT, orijinal İngilizce isminin baş harflerinin kısaltmasıdır: "Emotional Freedom Techniques". İnsanda huzursuzluk yaratan bütün kötü duygulardan özgürleşmeyi anlatır ve Türkçe de Duygusal Özgürleşme Tekniği olarak ifade edilir.İlkeleri binlerce yıllık akupunktur yöntemlerine dayanan EFT, bütün dünyada etkin bir şekilde  kullanılmaktadır. Bir Enerji Psikolojisi tekniği olup, parmak uçlarıyla bedendeki bazı akupunktur noktalarına dokunulması yoluyla uygulanır.

Duygusal  Özgürlük Teknikleri, kolay öğrenilen, kolay uygulanan bir enerji düzenleme sistemidir. Herkesin kolaylıkla öğrenip hem kendisne hem çevresine kolaylıkla uygulayabileceği bir kötü duygu temizleme ve sorunları bertaraf etme sistemidir. Olumsuz duygulardan, sıkıntılardan, korkularınızdan kendi kendinize kurtulabilirsiniz. Bu eğitim EFT ile size bunun kolay yöntemini öğretmektedir. Bilinçaltı Değişim Stratejileri alanında uluslar arası bir yetkinliğe sahip olan Mehmet Başkak tarafından verilecektir.

Kimler katılabilir: kendini geliştirmek isteyen yetişkinler

Eğitim Ücreti: 450 TL+ KDV

Eğitim Yeri : Şişli'de kendi salonumuzda gerçekleşecektir. .

Eğitim Tarihi: Tek günde tamamlanır.09 Mart 2014(10:00 / 16:00)

Önemli Bilgi: İletişim için 0 (212) 296 52 99 nolu telefondan Gülşen Hanım'ı arayabilirsiniz..Eğitim kontejanına kaydınızı garantilmek için 150 TL kaporanın hesap numaramıza yatırılması gerekmektedir, geriye kalanı miktar eğitim sabahında nakit ödenmelidir. Eğitim tarihinde hazır bulunmayan katılımcılar kaporadan ve eğitimden vazgeçmiş kabul edilir ve ücret iadesi yapılmaz.

Ad & Soyad
E-Posta
Yorum