Hipnoz ile Zayıflamak Mümkün

Pek çok diyet türünü yapmayı denediniz ancak kilonuzda bir değişiklik olmadı. Antrenörlerle veya beslenme uzmanlarıyla çalıştınız ama sonuç değişmedi...
 

Pek çok diyet türünü yapmayı denediniz ancak kilonuzda bir değişiklik olmadı. Antrenörlerle veya beslenme uzmanlarıyla çalıştınız ama sonuç değişmedi...

Aşırı kilolarınızdan kurtulmak için bildiğiniz zayıflama yöntemleri işe yaramadıysa bir de hipnozu deneyin. Çünkü hipnozun kilo kaybındaki sonuçları bilimsel birçok çalışmayla kanıtlanmıştır. 

İnsan davranışlarının nedenleri gibi aşırı yemenin sebeplerinin de bilinçaltında kayıtlı olduğunu belirten Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, zayıflamak için hipnozu öneriyor.

Psikolog Mehmet Başkak, hipnoterapinin, bilinçaltı düşünce yapısını yeniden düzenleyerek kilo vermeyi nasıl kolaylaştırdığı konusunda şu bilgileri verdi: 

NEDEN DENEMELİYİM?

“Hipnoterapi, bilinçaltı düşünce yapısını yeniden düzenleyerek kilo vermeyi kolaylaştırır. Hipnoterapi, gelecekteki ideal kilonuzu ve vücut şeklinizi görselleştirerek beyni yeniden eğitir ve kilo kaybı için çalışmaya başlar. 

Kilo kaybı için uygulanan hipnoterapi; bilinçaltındaki zihninizin sağlıklı beslenme kararları vermek, doğru porsiyon boyutunu bilmek, sağlıklı gıda maddelerini yemek ve bunların hepsini yaptığınızda da kendinizi iyi hissetmenizi sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.  

Hipnoterapi, düşünce yapınızı temelden değiştirir. Hipnozun neden işe yaradığının özü, size daha fazla irade sahibi olmayı öğretmesidir. İradenizi hipnozla çelik gibi güçlendirebilirsiniz.

Hipnoterapiyle doğru yiyecekleri yemek otomatik hale gelir. Hipnoterapiyle, doğru diyetlere yönelirsiniz, aşırı yemek yeme isteğiniz olmaz ve tatlıdan ya da hazır menülerden uzaklaşırsınız. Sağlıklı ve ayarında beslenmeyi otomatik hale getirmek hipnoz için ana yoldur.    

Hipnoterapi, daha az yemek konusunda iyi hissetmenizi sağlar. Hipnoterapi, tekrar aç olma düşüncesi olmaksızın yemekleriniz için doğru porsiyon boyutunu seçmenize olanak sağlar. Yanlış porsiyon boyutları, kilo almadaki en büyük etkenlerdendir. 

Hipnoterapiyle daha az yemek sizi daha çok tatmin eder. Porsiyon büyüklüğünü ve kalori alımınızı azaltarak, ağırlığınızda bir azalma olduğunu göreceksiniz. Böylece, küçük porsiyonlarda yemek yeme sadece sizi tatmin etmekle kalmaz,  aynı zamanda kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.

Hipnoz, spora, daha hareketli olmaya karşı isteğinizi ve konsantrasyonunuzu artırır. Spora karşı hissedilen atalet, sebepleriyle ortadan kaldırılarak hipnoz teknikleriyle hareket etme isteğiniz canlandırılır ve spora karşı bir alaşıkanlık kazandırılabilir.

Kilo kaybı için uygulanan hipnoterapi, az olanın aslında daha çok olduğunu, yeterli olduğunu kabul etmenizi sağlar. Bununla, doğru boyuttaki bir porsiyonu seçtiğiniz zaman artık garip hissetmeyecek ve artık tabaktaki porsiyonun az olduğunu düşünmeyeceksiniz. İştahınız artık uzun vadede azalmaya başlar. Bu hipnozla çok mümkün...

Bütün insan davranışlarının sebepleri gibi, aşırı yemenin sebepleri de bilinçaltında kayıtlıdır ve bilinçaltı düzeyde aşırı yemenin, hareketsizliğin sebepleri ortadan kaldırılmadıkça kişilerin zayıflaması, akıntıya kürek çekmek gibi zorlu ve kişiyi güçsüz düşüren bir süreçtir. Hipnoz ise tam burada ideal bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü hipnoz bilinçaltındaki aşırı yemenin sebeplerini bulmada ve kalıcı olarak yok etmede bütün dünyada yıllardır kullanılan etkili bir yöntemdir.

KİMLERE UYGUN?

Kilo kaybı için uygulanan hipnoterapi herkese uygundur. Sonuçlar herkeste her zaman aynı değildir ve ilgili kişiye göre değişiklik gösterir, bununla birlikte özellikle psikolojik kökenli obezitede, duygusal açlığa bağlı kilo sorunu yaşayan herkes için hipnoz uygundur denilebilir.

BİLİNÇALTINDAKİ SEBEPLER ORTADAN KALDIRILMALI

Yaygın yöntemlerle zayıflamak isteyenler, genellikle onlarca diyet listesini uygulayamadan eskitmiş insanlardan oluşuyor. Gittiği diyetisyen, işe yarayacak harika bir diyet programı vermiştir ama kişi bunu ancak kısa bir süre uygulayabilmiştir. Diyet listesi güçlü olsa da uygulayıcının iradesi kısa bir süre içinde güçsüz düşmüştür ve diyeti terk etmiştir. Diyet listeleri başarısız oldukça da kişiler daha fazla umutsuzluğa, iç çatışmaya ve mutsuzluğa sürüklenerek verdikleri kilolardan daha fazlasını almaya devam ediyor.

6-8 SEANS YETERLİ

Hipnozla yapılan zayıflama çalışmalarının esası, aşırı yemenin sebebi olan bilinçaltındaki olumsuz duyguları temizlemek ve zayıflamayı kolay bir sürece oturtmaktır. Hipnoz, bilinçaltındaki bu olumsuz duyguları temizler ve kişi kendiliğinden aşırı yeme ihtiyacından kurtulur. Yine hipnoterapi teknikleriyle dengeli beslenme alışkanlığı bilinçaltı düzeyde kalıcı olarak yerleşme imkanı bulur.

Bu program, kişinin kolaylıkla ve kalcı olarak zayıflamasıyla sonuçlanır. Bilinçaltı düzeyde hipnozla zayıflamanın bu süreci, kişilere göre artıp eksilmekle birlikte genellikle en az 6-8 seanstır.

Nedeni ne olursa olsun daha sağlıklı olmak ve daha güzel görünmek ve elbette ideal bedene sahip olmak her insanın en doğal hakkıdır.”

Ad & Soyad
E-Posta
Yorum
  Fatih-Mehmet Dündar   2021-10-29 06:18:28
Hocam tüm videolarinizi Youtube üzerinden izledim. Online hizmet de sunuyormusunuz? Ben yurtdisinda kaldigim icin, gelip terapi olmam biraz daha zor. Saygilar Fatih-Mehmet Dündar